2014-12-16 00:05:00• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ez lesz a hete legjobb napja

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold pontosan szemben áll az ön jegyével, és az itt található Uránusszal. Az Uránusz pörgős bolygó, gondoljon arra is, hogy ma délután jobb lenne párt órát pihenésre szánnia. Este egy jó vacsora, amit ön főz a családnak, nagy sikert arat majd – ön ma sugárzik, és győzedelmeskedik minden gond felett!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amikor a Hold egy Vénusz által uralt jegyben áll, mint ma is, akkor a találkozások, barátságok és a szerelem áll a csillagok előterében - ennek megfelelően a bolygóállásoknak mondana ellent, ha egyedül maradna. Este menjen valakivel vacsorázni, randizzon, szórakozzon, kapcsolódjon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, ám a Plútó miatt mégsem érheti el könnyen, amit elképzelt. Az Uránusz is nyugtalanságot kelt, homokot szór a gépezetbe. Hamar zavarossá válik a helyzet, és nem mindenki lesz tisztában önmagával, a céljaival, az érdekeivel. Tényleg megéri, hogy apróságokon vitatkozzanak a kedvesével?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében van. Bizonyos dolgokat el kell fogadnia, mert szükséges. Az Önre váró megoldandó feladatok marcangolják ugyan, de semmire sem menne azzal, ha kikerüli őket. Rágja át magát rajtuk! Inkább hagyja ma a bizonyos szavakat kimondatlanul, mintsem megbántson velük valakit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

végén fogalma sem lesz, miből kellene kiindulnia. A Nyilas jegyében álló Nappal még jó a kedve, legszívesebben állandóan mozgásban lenne. Este valaki nagy hatással lesz önre, és ez insipirálni, motiválni fogja Önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez lesz a hete legjobb napja! Egy ember, akit ön csodál, felforgathatja az életét, és ez ellen semmi kifogása sem lesz. Nagyszerű szerelmi csillagai hatására csak úgy ragyog, és minden vonalon sikeres lesz, amit nyilvánvalóan élvez majd. Okvetlenül fogadja el a meghívást, amit estére kap, a kiváló szórakozás garantált!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll: nem kell azonnal feladnia, ha az ötletei nem működnek. A gyakorlati részleteket halassza későbbre, de ne engedje magát arra csábítani, hogy hanyagul, felületesen dolgozzon. Hajlamos lesz arra, hogy túlterhelje magát, ossza be takarékosan az erejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz már a Bak jegyében áll - mennyi érzelem! Valósággal lubickolhat bennük, hagyja, hogy mások elvarázsolják. A Hold a Mérleg jegyében áll, a Mars a Vízöntő jegyében az Ön otthonának területén. Romantikusnak ígérkezik ez a nap, és az éjszakája sem lesz rosszabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Mars a Vízöntő jegyében látható. Ennél már nem is lehetne szabadabb, hiszen új távlatok nyílhatnak meg ön előtt! Mások, akik azonos hullámhosszon vannak önnel, szívesen töltik a társaságában ezt a napot, és így nagyon jól érzi magát. Most igazán a kedvteléseinek élhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Vénusz a Bak jegyéből indul, nagyon jól kezdheti a hetet. A Szaturnusz és a Neptunusz is segíti önt abban, hogy jó üzleteket kössön, komoly nyereséghez juthat ma. Az este is csodálatos lesz: ügyei gördülékenyen haladnak és sok mindent elvégezhet. Dolgozzon továbbra is keményen és szorgalmasan, meglesz a jutalma!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, amitől felfokozott érzelmi állapotba kerülhet. A Hold a Mérleg jegyében áll, terhelhetőbbé teszi önt, amit a mindennapokban is éreznie kell. Amíg rugalmas tud maradni, addig minden rendben lesz. Ha makacskodik, sokat veszíthet. Este tíz embernek is elegendő energiája lesz - ha esetleg éjszakai munkát kellene vállalnia, az sem okozna problémát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Mérleg jegyében áll, emiatt több kihívással is találkozik majd. Rá tud hangolódni az új, megváltozott feltételekre? Mert ez kellene tennie. Délután a Neptunusz hatása is felerősödik. Valaki megpróbál majd hazudni önnek, azonban ön óvatos lesz, és mindennek pontosan utánanéz. Este izgalmas órák várnak önre!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: